Podwójne Ciasteczka Imbirowe
Podwójne ciasteczka imbirowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 30. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 134 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, masło, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 67 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Podwójne Ciasteczka Imbirowe, Ciasteczka Podwójnie Imbirowe, oraz Double Trouble Ginger Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika na Środkową i dolną pozycję i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem. W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, zmielony imbir, cynamon, goździki i sól; odstawić.
W dużej misce, śmietana razem masło, brązowy cukier, i cukier z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, o 4 protokół. Ubić w jajku i melasie.
Dodaj suche składniki do miski i beat aż tylko połączone. Wymieszać pokrojony w kostkę kandyzowany imbir gumową szpatułką.
Używając średniej wielkości miarki do ciastek lub łyżki, upuść ciasto na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec, aż krawędzie są ciemniejsze i szczyty są po prostu gotowane przez, o 10 protokół.
Ostudzić na blasze do pieczenia przez 5 minut, a następnie przenieść do stojaka drutu, aby zakończyć chłodzenie. Ciasteczka mogą być przechowywane w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej przez okres do jednego tygodnia.