Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Crunch
Podwójne ciasteczka czekoladowo-miętowe Crunch mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 50. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać laski cukierków, jajka, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Crunch, The Great Food Blogger Cookie Swap 2014-Podwójne Czekoladowe, Miętowe Ciasteczka Crunch, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Wymieszać 2 szklanki czekoladowe chipsy w średniej metalowej misce ustawić na rondlu gotującej się wody, aż stopi się i gładkie. Środek 2/3 szklanki roztopionej czekolady; przenieść do małej metalowej miski i rezerwy na mżawka.
Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia, espresso w proszku i sól ubić w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło w dużej misce, aż kremowy.
Dodać cukier i oba ekstrakty; ubić na gładką masę.
Dodać jajka; ubić, aby zmiksować. Ubić w roztopionej czekoladzie ze średniej miski.
Dodaj suche składniki; ubijaj, aby zmiksować. Wymieszać w pozostałych 1/2 szklanki czekolady. Środek 1 poziom łyżki stołowejful ciasta; roll ciasta między dłońmi, aby utworzyć piłkę.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym ciastem, rozstaw ciasteczka 1 1/2 cala od siebie.
Piec ciasteczka, aż popękane na całym i tester włożony do środka wychodzi z dużą wilgotną okruchy dołączone, 8 do 9 protokół. Fajne ciasteczka na blasze do pieczenia 5 minut.
Przenieść ciasteczka na pergaminie do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Rewarm reserved 2/3 szklanki czekolady na małym rondlu z gotującą się wodą. Za pomocą widelca, skropić czekoladę nad ciastkami.
Posypać zmiażdżone laski cukierków nad, układając kilka kawałków z czerwonymi częściami pokazując. Schłodzić tylko do zestawów czekolady, o 20 minut. DO AHEAD: może być wykonany 3 tygodnie do przodu. Przechowywać szczelnie w zamrażarce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.