Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnych ciasteczek czekoladowo-miętowych. Ten przepis służy 12 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka półsłodkiej czekolady do pieczenia, brązowy cukier, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, Miętowe Ciasteczka Z Podwójną Czekoladą, oraz Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Wyłóż arkusz ciasteczek z pergaminem.
Kawałki czekolady rozpuścić na gładko w kuchence mikrofalowej lub podwójnym palniku.
W misce blatu miksera wyposażonego w mocowanie wiosła, śmietany razem masło, cukier granulowany, i brązowy cukier, aż puszysty i jasny kolor.
Dodać jajka i Kahlua mięta pieprzowa Mocha; ubijać do wchłonięcia płynów.
Przesiać mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól. Beat aż w pełni połączone. (Uwaga: to ciasto jest bardzo lepkie!)
Wyjmij zaokrągloną łyżkę ciasta i delikatnie uformuj płaski dysk.
Umieść na wyłożonej pergaminem blasze, pozostawiając około 2 cale między ciastami. (Wskazówka: trzymaj ręce posypane mąką, ponieważ pomoże to ukształtować lepkie ciasto na ciasteczka.)
Piec w temperaturze 375 stopni F przez 5 minut.
Wyjmij patelnię z piekarnika i delikatnie naciśnij 4 lub 5 kawałków mięty pieprzowej na górze każdego ciastka. Wróć ciasteczka do piekarnika i kontynuuj pieczenie przez kolejne 4 minuty.
Umieść arkusz na stojaku; pozostaw ciasteczka do ostygnięcia przed wyjęciem z patelni.