Podwójne ciasteczka czekoladowe z kawałkami czekolady (bezglutenowe, bez ziarna, Paleo)
Podwójne ciasteczka czekoladowe z kawałkami czekolady (bezglutenowe, bez ziarna, Paleo) to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Ten przepis służy 24 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę migdałową, masło g, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem czekoladowym (bezglutenowe, bez ziarna, bez orzechów, Wegańskie, przyjazne dla Paleo), Ciasteczka Czekoladowe (Bez Ziarna, Bez Glutenu, Paleo, Primal), oraz Bezglutenowe i bezglutenowe ciasteczka miętowe z podwójną czekoladą.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. połowę czekolady rozpuścić na bain marie lub w microwave.In miska robota połączyć mąkę migdałową, kakao, soda oczyszczona, sól i cukier; pulse razem.
Dodać kostkę masła i proces, aż ciasto przypomina grubej mąki kukurydzianej.
Dodać jajka wanilii i stopionej czekolady i proces, aż ciasto jest gładka (ciasto będzie wydawać się cienkie, powinno wyglądać bardziej jak ciasto brownie niż ciasto). Złóż posiekaną czekoladę.Upuść ciasto przez heaping łyżka stołowa, kilka centymetrów od siebie, na dwa pergamin wyłożone blachy do pieczenia .
Piec, aż tylko ustawić, O 8 do 10 protokół, obracając arkusze w połowie. (Nie piecz ciastek na chrupiące; będą miękkie, gdy wyjmiesz je z piekarnika, ale twardnieje, jak ostygną, więc uważaj, aby nie przesadzić piec.)
Przenieś pliki cookie do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.