Podwójne Batony Truskawkowe
Podwójne bary Truskawkowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 171 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz chłodną bitą polewę whip lite, wodę, ciastka wypełnione truskawkami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}, Podwójne Ciasto Truskawkowe, oraz Podwójne Batony Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wrzącą wodę z suchą mieszanką żelatyny w średniej misce do rozpuszczenia.
Dodać zimną wodę; wymieszać. Przechowywać w lodówce 1-1 / 2 godzin lub do lekko zgęstnieje.
Umieść ciasteczka na dnie 8-calowej patelni do pieczenia sqaure. Beat Neufchatel w średniej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy.
Dodać ubitą polewę; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić na ciastkach; przykryć zagęszczoną żelatyną.
Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub do czasu, gdy warstwa żelatyny jest jędrna.
Pokroić na 16 sztabek do podania. Resztki batonów przechowywać w lodówce.