Podwójne Babeczki Czekoladowo-Orzechowe
Przepis Podwójne babeczki czekoladowo-orzechowe z masłem orzechowym mogą zaspokoić Amerykański głód w ok. 1 godzina i 10 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier granulowany, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podwójne babeczki z ciemnej czekolady z nadzieniem z masła orzechowego, Podwójne Babeczki Z Masłem Orzechowym, oraz Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 12 regularne wielkości muffin kubki z papierowych kubków do pieczenia.
W dużej misce, beat cukier granulowany, masło orzechowe, śmietana, jajko i białko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Ubić pozostałe składniki z wyjątkiem cukru pudru na małej prędkości tylko do wymieszania. Podzielić między kubki muffin.
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Wierzch posypać cukrem pudrem.