Podwójna fasola i kiełbasa

Podwójna fasola i kiełbasa
Podwójna fasola i kiełbasa to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, fasolę pinto, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Z Podwójną Kiełbasą, Podwójna czekolada czarna fasola brownies, oraz Podwójne placki kukurydziane z czarną fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-quart, gotować kiełbasę na średnim ogniu 4 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż Nie różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę; gotować i mieszać 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Wymieszać pozostałe składniki; podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; częściowo przykryć. Dusić 15 minut do mieszania smaków.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn