Podwójny Tort Czekoladowy Bundt
Podwójne ciasto czekoladowe Bundt może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cukier puder, ekstrakt waniliowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Podwójny Tort Czekoladowy Bundt, Podwójny tort czekoladowy bundt, oraz Podwójny Tort Czekoladowy Bundt.
Instrukcje
Zalać 12-filiżankę patelni Bundt sprayem do gotowania.
Połącz kakao i czekoladę do pieczenia w małej misce; dodaj wrzącą wodę, mieszając, aż czekolada się rozpuści.
Ubić granulowany cukier i masło mikserem ze średnią prędkością, aż do dobrze wymieszanego (około 5 minut).
Dodaj wanilię i białka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Połącz maślankę i granulki kawy, mieszając, aż granulki się rozpuszczą.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, na przemian z mieszaniną maślanki, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki. Wymieszać z mieszanką kakaową. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Ostudzić 10 minut; wyjąć z patelni. Schłodzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować glazurę, połącz roztopioną czekoladę i mleko w małej misce, mieszając, aż będzie gładka.
Polewa czekoladowa na cieście.
Cukier puder i mleko połączyć w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Mżawka glazury na ciasto.