Poduszki Czekoladowo-Piankowe

Poduszki Czekoladowo-Piankowe
Poduszki czekoladowo-piankowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz masło, pianki, orzechy pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Poduszki Czekoladowe Bezglutenowe, Poduszki z ciasta morelowego i czekoladowego, oraz Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z Pianki i polewą czekoladową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, wymieszać cookie mix, olej, woda, jajko i pekan, aż miękkie formy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CiastoCiasto
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Na nieprzetworzonych arkuszy cookie, upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe 2 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika; natychmiast lekko nacisnąć ptasie mleczko, przyciąć bok w dół, na wierzchu ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec 1 do 2 minut dłużej lub tylko do momentu, gdy pianki zaczną mięknąć. Schłodzić 2 minuty; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Tymczasem w rondlu 1-quart nonstick roztopić czekoladę na małym ogniu, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia.
8
Dodać śmietanę, masło i wanilię; dobrze zmiksować. Wymieszać z cukrem pudrem na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
9
Rozłóż lukier na każdym schłodzonym ciastku, pokrywając piankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Odstawić, aż lukier jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn