Podstawowy Sernik

Podstawowy Sernik
Podstawowy sernik to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 736 kalorii, 10g białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, masło, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Podstawowy Sernik, Podstawowy Sernik Waniliowy, oraz Podstawowy Sernik Nowojorski Z Syropem Jeżyn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W średniej misce, połączyć okruchy krakersów graham, posiekane orzechy włoskie, brązowy cukier, cynamon, gałka muszkatołowa i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
PiekarnikPiekarnik
2
Dobrze wymieszać i nacisnąć na dno 9-calowej miski sprężynowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W dużej misce, ubić Serek i cukier razem, aż będzie gładka. Ubij w śmietanie i śmietanie. Wymieszać z mąką i wanilią. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać jajka po kolei.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Krem CiężkiKrem Ciężki
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
6
Wlać ciasto na skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 do 70 minut lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony (nadzienie będzie miękkie). Przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn