Podstawowy sernik to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 736 kalorii, 10g białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, masło, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Podstawowy Sernik, Podstawowy Sernik Waniliowy, oraz Podstawowy Sernik Nowojorski Z Syropem Jeżyn dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W średniej misce, połączyć okruchy krakersów graham, posiekane orzechy włoskie, brązowy cukier, cynamon, gałka muszkatołowa i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone
Kawałki Orzecha Włoskiego
Brązowy Cukier
Cynamon
Masło
Gałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Piekarnik
2
Dobrze wymieszać i nacisnąć na dno 9-calowej miski sprężynowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
W dużej misce, ubić Serek i cukier razem, aż będzie gładka. Ubij w śmietanie i śmietanie. Wymieszać z mąką i wanilią. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać jajka po kolei.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Krem Ciężki
Kwaśna śmietana
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wlać ciasto na skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 do 70 minut lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony (nadzienie będzie miękkie). Przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc przed wyjęciem z patelni.