Podstawowy Rosół Z Kurczaka

Podstawowy Rosół Z Kurczaka
Podstawowy rosół z kurczaka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, koperek, goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Podstawowy Rosół Z Kurczaka, Najlepszy Rozdrobniony Kurczak Do Potraw Z Kurczaka + Domowy Rosół Z Kurczaka, oraz Maca Ball zupa z klopsikami z kurczaka i bulionem z kurczaka domowej roboty.

Instrukcje

1
Wyjąć podroby z kurczaka i zarezerwować do innego użycia. Kurczaka dobrze opłucz i odetnij nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
2
Kurczaka pokroić na 6 kawałków i umieścić w dużym garnku do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Cebulę rozgniatamy goździkami i wkładamy do garnka wraz z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj 12 szklanek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, odtłuszczając każdą pianę, która unosi się na górę. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte, aż kurczak jest gotowane przez, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
6
Wyjąć kawałki kurczaka z garnka. Jeśli nie jest to kura duszona, która byłaby twarda, zarezerwuj mięso do innego użytku. Wyrzucić duże warzywa i przecedzić bulion przez sito o drobnych oczkach do miski. W razie potrzeby dostosuj przyprawy. Pozostawić bulion do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
PrzyprawyPrzyprawy
WarzywaWarzywa
BulionBulion
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
GarnekGarnek
7
Jeśli bulion ma być użyty natychmiast, pozwól, aby tłuszcz urósł na powierzchnię; następnie odtłuść bulion, odtłuszczając tłuszcz metalową łyżką lub przelewając bulion przez separator sosu. Jeśli nie jest do natychmiastowego użycia, przenieść bulion do pojemnika do przechowywania i przechowywać w lodówce, pod przykryciem, aż warstwa tłuszczu zestali się na górze, 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
SOSSOS
8
Usuń tłuszcz przed użyciem. W lodówce, bulion będzie przechowywać do 4 dni; zamrożony, do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia45
Magazyn