Podstawowy Przepis Na Pieczonego Łososia Panierowanego

Podstawowy Przepis Na Pieczonego Łososia Panierowanego
Podstawowy pieczony panierowany łosoś przepis może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Jeśli masz oliwę z oliwek, panko, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 71 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Podstawowe Pieczone Frittata Przepis, Podstawowe ryby pieczone w Przepis pergamin, oraz Przepis Na Pieczonego Łososia Nadziewanego Ziołami.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn