Podstawowa zupa fasolowa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Ta zupa ma 126 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz małe marchewki, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Spróbuj Podstawowa zupa z szynki i fasoli, Podstawowa Zielona Zupa, oraz Podstawowa Zupa Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć fasolę z wodą, przykryć i niech moczyć na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
W dużym garnku na średnim ogniu połączyć namoczoną fasolę z wodą, marchewką, cebulą i szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Fasola
Cebula
Woda
Szynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodaj więcej wody, aby pokryć wszystko, jeśli to konieczne. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej i niech gotować na wolnym ogniu przez 4 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
4
Dodaj ketchup, aby uzyskać pożądany kolor. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki