Podsmażony filet z Seabass z pomidorem i cebulą Confit i ocet Sherry Nage z estragonem
Ten przepis służy 4. Jeśli $2.29 za porcję zapas w budżecie, podsmażony filet z Seabass z pomidorem i cebulą Confit i ocet Sherry Nage z estragonem może być super bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, dymkę, ocet sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karczochy zapiekane z octem Sherry i tymiankiem, Herbed filet wołowy z pomidorem Madeira Confit, oraz Rabarbar I Cebula Confit Z Truskawkowym Octem Balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokroić cebulę i pokroić pomidory koktajlowe na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Wymieszać w misce, następnie dodać 1/2 szklanki octu sherry i pozostawić do marynowania na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Sherry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Włożyć szalotkę do małego rondla i dodać pozostałą 1/2 szklanki octu sherry. Odciąć liście estragonu, odstawić na bok i dodać łodygi do patelni. Doprowadzić mieszaninę octu do wrzenia i pozostawić do zmniejszenia o 2/
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Ocet Sherry
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, Obrane
5
Zdjąć patelnię z ognia i zacząć ubijać pokrojone w kostkę masło. Utrzymuj patelnię ciepłą, ale nie pozwól, aby się rozgrzała, ponieważ spowoduje to oddzielenie masła i podzielenie sosu. Gdy całe masło zostanie ubite, przełożyć sos przez sito do czystej patelni i ogrzać.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, Obrane
6
Z marynaty wyjąć cebulę i pomidorki koktajlowe i umieścić w rondlu. Pocić mieszaninę na średnim ogniu, aż pomidory zaczną się rozkładać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Dodać około 1/2 pozostałej marynaty i gotować powoli na umiarkowanym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
8
Podczas gdy pomidory i cebula są gotowania, wziąć filety z labraksa i przegrzebki i doprawić je solą i pieprzem. Filety z okonia morskiego przesmażyć na bardzo gorącej patelni nieprzywierającej, najpierw od strony skóry w dół. Gdy złocisty brązowy, zdjąć z patelni, umieścić na blasze do pieczenia i gotować w piekarniku przez 3 do 4 protokół. Zrób dokładnie to samo z przegrzebków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Morszczuka
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Szparagi i szczypiorek blanszujemy osobno we wrzącej, osolonej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
10
Wyjąć z wody i związać szparagi w wiązki po 10 za pomocą blanszowanego szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
11
Aby zmontować, umieść 1 kawałek okonia morskiego na każdym talerzu i wierzch z confit pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seabass
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
12
Ułożyć drugi kawałek labraksa na wierzchu i oprzeć szparagi o labraks. Weź liście estragonu, które zostały odłożone i z grubsza posiekaj je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Seabass
13
Dodać estragon do ciepłego sosu i sos łyżka wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
14
Dodaj przegrzebek z boku każdego talerza i służyć.
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.