Podrobowy Sos Do Makaronu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu do makaronu Podrobowego. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka wątróbek z kurczaka, pancetta, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Rigatoni Z Duszonym Sosem Podrobowym, SOS Podrobowy, oraz SOS Podrobowy.
Instrukcje
W małej misce, moczyć suszone grzyby w gorącej wodzie do nawodnienia, o 30 protokół.
Grzyby wyjąć z gorącej wody. Odkształć płyn i zapas. Pieczarki drobno posiekać i odstawić.
W 10 lub 12 calowy saute patelni, połączyć oliwę z oliwek i pancetta na średnim ogniu, aż pancetta renders jego tłuszczu.
Dodaj marchew, cebulę i czosnek.
Saute aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodaj sos pomidorowy, reserved Mushroom liquid, oregano i liść laurowy i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj żołądki. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Tymczasem, ciepła 10 cala patelnia na średnim wysokiej ciepła.
Dodaj oliwę z oliwek i wątroby na patelni i brązowy przez 30 sekund bez przeszkadzania. Zmieniaj wątróbki raz lub dwa razy; następnie brązowiej przez około 20 sekund dłużej. Wątróbki rozpadną się nieco na patelni.
Usunąć wątróbki z ognia i odstawić na bok.
Dodać wątróbkę wraz z rumianymi bitami na patelni do mieszaniny pomidorów i gotować sos do makaronu na wolnym ogniu przez 5 minut dłużej. Doprawić do smaku solą, około 1/2 łyżeczki. Doprawić czarnym pieprzem.
Tymczasem przynieś 6 litrów wody do zagotowania w dużym garnku.
Dodać 2 łyżki soli. Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić makaron, rezerwując filiżankę wody z garnka.
Dodaj makaron do sosu i wrzucić na dużym ogniu przez 1 minutę.
Dodać kilka łyżek wody z makaronu w razie potrzeby poluzować SOS. Podzielić na cztery miski i podawać natychmiast.