Podeszwa z pomarańczowym brązowym masłem

Podeszwa z pomarańczowym brązowym masłem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 15g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka oleju roślinnego, sok z cytryny, filety z soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Podeszwa Z Pomarańczowym Brązowym Masłem, Brązowa butter sole z groszkiem i małż, oraz Podeszwa z brązowym masłem, burakami i kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety przyprawiamy solą i pieprzem i zagotowujemy w mące. Wytrząsnąć nadmiar mąki. Włożyć połowę oleju do dużej patelni na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, ale nie pali, smażyć rybę z jednej strony przez 3 minuty. Następnie flip i gotować z drugiej strony, aż tylko gotowe, 1 do 2 protokół; filety powinny być złoty kolor i po prostu gotowane przez.
Przenieś je na talerz i utrzymuj je w cieple w piekarniku 93° podczas przygotowywania sosu.
Dodać pozostały olej i masło na patelni i gotować na dużym ogniu, aż masło zacznie się spieniać.
Dodaj szalotkę. Gotować, aż będzie złoty i masło jest blady orzechowy brązowy, o 1 minutę.
Dodać sok pomarańczowy i gotować przez 1 minutę więcej.
Dodaj sok z cytryny. Gdy mieszanina masła zacznie się ponownie spieniać, zdejmij patelnię z ognia. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Kładziemy kawałek podeszwy na każdym talerzu, skropimy brązowym masłem i od razu podajemy.
Zainwestuj w łopatkę do ryb. Dłuższa i szersza niż zwykła szpatułka, jest to narzędzie, którego potrzebujesz, aby zapobiec łamaniu się ryb podczas obracania lub podnoszenia na patelni.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.