Podeszwa Z Pesto Imbir I Scallion

Podeszwa Z Pesto Imbir I Scallion
Podeszwa z Pesto imbir i Scallion jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sos rybny, olej z krokosza barwierskiego, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Flatbread z boczkiem i Pesto Scallion, Imbir I Scallion Wołowina, oraz Makaron Z Imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zacznij od obierania imbiru i julienne to. Powinieneś mieć około 2 łyżki po rozdrobnieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2
Umieść 1 łyżkę w małej misce z boku.Z drugiej łyżki, weź patelnię wlać około dużej łyżki oleju z krokosza barwierskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Krokosza BarwierskiegoOlej Z Krokosza Barwierskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Rozgrzać na wysokim ogniu i gdy będzie gotowy, smażyć przez kilka minut. Po zakończeniu, umieścić na ręczniku papierowym, aby wchłonąć nadmiar oleju,i odstawić (do dekoracji)umyć szalotki i pokroić je po przekątnej. Weź mały garnek i podgrzej w nim wodę. Blanszować szalotki na kilka minut i odstawić.Weź patelnię i wysusz orzeszki piniowe. Następnie zgnieść je grubo.Kolendrę posiekać cienko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Wymieszać imbir umieszczony w misce, orzeszki piniowe, szalotki, olej arachidowy, i sos rybny; odstawić.Weź swoje filety i posmaruj je olejem arachidowym, z solą i pieprzem po obu stronach.Weź parowiec i paruj ryby tylko przez kilka minut.Możesz teraz złożyć swoje danie
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Filety Z SoliFilety Z Soli
Sos RybnySos Rybny
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Umieść rybę na ciepłym talerzu i umieść pesto imbirowe/scallion na górze. Udekoruj smażonym imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Podawać od razu, z gotowanym na parze ryżem jaśminowym i kilkoma zieleniami (podawałam go również z puree z dyni i koprem włoskim na parze,i było pyszne! Patrz niżej)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż JaśminowyRyż Jaśminowy
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
ZieloniZieloni
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn