Pochrzyn Kandyzowany
Kandyzowane Yams może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Mieszanka pianek, mocno brązowy cukier, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pochrzyn Kandyzowany, Pochrzyn Kandyzowany, oraz Pochrzyn Kandyzowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść ziemniaki w dużym garnku (powinny zmieścić się w jednej warstwie). Przykryć zimną wodą i dodać sól i goździki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; przykryć garnek i zmniejszyć ogień do średnio niskiego. Gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki dają tylko niewielki opór po przekłuciu ostrym nożem, o 20 protokół.
Odcedzić ziemniaki i spłukać pod zimną wodą.Masło 11-na-7-calowe naczynie do pieczenia. Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, obrać i pokroić w 1-calowe kostki.
Przełożyć do naczynia do pieczenia i odstawić.Masło rozpuścić na małej patelni na małym ogniu.
Dodać cukier, mieszając do rozpuszczenia. Wymieszać w soku jabłkowym, mieszanka mżawka na pochrzyn, i piec, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki są syropy, szampan, i całkowicie gotowane, o 20 protokół.Jeśli polewa z pianek, ciepło brojlerów.
Posypać marshmallows na yams i dusić aż lekko tosty, o 1 minuta. (Obserwuj uważnie, aby nie paliły się.)