Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj pobłażliwego Torta czekoladowego. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 44 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowa Tarta Truskawkowa: Odpustowy Deser Na Noc, Pobłażliwe Smażone Guacamole Bites, oraz Bezglutenowy Makaron Bezglutenowy.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°. Smarować 9-calową sprężynową patelnię. W rondlu 2-quart roztopić kawałki czekolady i 1/2 szklanki masła na średnim ogniu, często mieszając. Fajne 5 minut. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka. Żółtka wymieszać, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
żółtko Jaja
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
2
W dużej misce, ubić białka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż spieniony. Ubij w granulowanym cukrze, 1 łyżkę na raz, aż utworzą się miękkie szczyty. Fold mieszaniny czekolady na białka jaj. Na patelni równomiernie rozprowadzić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Białka Jaj
Czekolada
4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Skręcić Liny Lukrecjowe
Patelnia
3
Piec 35 do 40 minut lub do góry wydaje się suche i popękane. Fajne 10 minut. Uruchom nóż wzdłuż boku patelni, aby poluzować ciasto; Usuń stronę patelni. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
Patelnia
4
Umieść ciasto na talerzu.
5
W rondlu 2-ćwiartkowym roztopić czekoladę i 1 łyżeczkę masła na małym ogniu, często mieszając. Wymieszać z cukrem pudrem i wodą do uzyskania gładkiej konsystencji.