Poblano Cream Cheese Empanadas

Poblano Cream Cheese Empanadas
Przepis Poblano Cream Cheese Empanadas jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 375 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Mieszanka pieprzu, ciasto francuskie, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crabmeat Empanadas Z Grillowaną Kukurydzianą Salsą I Sosem Śmietanowym Poblano, Kukurydza i Poblano Empanadas, oraz Naleśniki nadziewane kukurydzą i serem z kremem Poblano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
3
W średniej misce, połączyć Serek i poblanos aż dobrze włączone. Doprawić nadzienie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozłóż 1 arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką powierzchni. Za pomocą mąki wałka do ciasta rozwałkuj do grubości 1/4 cala. Za pomocą noża o średnicy 5 cali Wytnij 4 okręgi. Powtórz z pozostałym arkuszem ciasta francuskiego. Łyżka 1 łyżka masy ser śmietankowy w środku każdej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
5
Umyj krawędź każdego koła z myciem jajkiem i złóż każdą empanadę w pół księżyca. Zaciskaj krawędzie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Przenieść empanadas do przygotowanej blachy do pieczenia i szczotkować je z pozostałym mycia jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Piec na złoty kolor, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
8
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański można sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego.
Wino wyprodukowane z winogron z naszych winnic w Villalba del Duero, Burgos. Wysoka fioletowa warstwa. Nos z wieloma nutami czarnych owoców zmiękczonych przez kwiatowe aromaty, które są przerywane odrobiną minerału z gleby, która przeplata się z wanilią pochodzącą z ich krótkiego pobytu w beczce. Na podniebieniu jest wygładzony szlachetną taniną, która zapewnia długi i trwały posmak. Wykonane w 100% z Tempranillo.Idealne połączenie z wszelkiego rodzaju tłustych mięs i dziczyzny w postaci pieczenia, gulasze, oprócz różnych serów w okolicy.
Wino wyprodukowane z winogron z naszych winnic w Villalba del Duero, Burgos. Wysoka fioletowa warstwa. Nos z wieloma nutami czarnych owoców zmiękczonych przez kwiatowe aromaty, które są przerywane odrobiną minerału z gleby, która przeplata się z wanilią pochodzącą z ich krótkiego pobytu w beczce. Na podniebieniu jest wygładzony szlachetną taniną, która zapewnia długi i trwały posmak. Wykonane w 100% z Tempranillo.Idealne połączenie z wszelkiego rodzaju tłustych mięs i dziczyzny w postaci pieczenia, gulasze, oprócz różnych serów w okolicy.
Wine made with grapes from our vineyards in Villalba del Duero, Burgos. High purple layer. Nose with many notes of black fruits softened by the floral aromas that are punctuated by a touch of mineral from the soil, which is intermingled with the vanilla coming from their brief stay in the barrel. At the palate it is smoothed with a noble tannin which provides a long and persistent after taste. Made with 100% Tempranillo.Perfect pairing with all kinds of fatty meats and game in the form of roasts, stews, in addition to the different cheeses in the area.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn