Południowo-Zachodnie Hot Dogi

Południowo-zachodnie Hot dogi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sera cheddar, hot dogi, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Hot Dogi Z Węzłem Czosnkowym, Inspirowane tajskim Street Dogs: grillowane Hot dogi z Peanutty czosnek, imbir, i kolendry Slaw, oraz Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć pierwsze sześć składników.
Przeciąć 1/2 cala.- Głębokie wzdłużne rozcięcia w każdym hot dogu. Łyżka około 2 łyżki mieszanki sera do każdego.
Dusić przez 2-3 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane
Hot dogi świetnie sprawdzają się z Rieslingiem, Gewurztraminerem i winem różowym. Gewürztraminer świetnie pasuje do twojego podstawowego nowojorskiego hot doga z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką, możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, sucha róża prawie zawsze działa. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Gunderloch Estate Riesling Dry]()
Gunderloch Estate Riesling Dry