Południowo-Zachodnia Sałatka Cezara

Południowo-Zachodnia Sałatka Cezara
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj sałatki Caesar. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 693 kalorie. Na 3,07 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zieloną cebulę, czosnek, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać puszkę papryki chipotle, możesz podążać za tym daniem głównym z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest doskonałe. Spróbuj Południowo-Zachodnia Sałatka Cezara, Południowo-Zachodnia Sałatka Cezara, oraz Południowo-Zachodnia Krewetka Sałatka Cezar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Piersi z kurczaka posypać przyprawą fajita i grillować przez około 4 minuty z każdej strony, lub do momentu aż nie będą już różowe i soki będą jasne. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie pokroić w paski wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa FajitaPrzyprawa Fajita
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
W blenderze lub robocie, połączyć majonez, starty parmezan, śmietana, anchois, zielona cebula, pietruszka, musztarda Dijon, papryka chipotle, czosnek, i sos Worcestershire. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Umieścić sałatę rzymską w dużej misce, i top z grzankami, rozdrobniony parmezan, i czerwony, żółty i pomarańczowy pieprz pierścienie. Ułożyć kurczaka na wierzchu, a następnie zalać dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Papryka PomarańczowaPapryka Pomarańczowa
GrzankiGrzanki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn