Plasterek szynki z sosem ananasowo-pomarańczowym
Plasterek szynki z sosem ananasowo-pomarańczowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 52 grosze za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz brązowy cukier, ananas, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Suwaki z szynką hawajską i ananasem + wideo, Plasterek szynki z ananasem, oraz SOS Ananasowo-Pomarańczowy Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, brązowa szynka na maśle.
Miejsce w 13. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Odcedzić ananasa, zastrzegając sok; odstawić sok na bok.
Ananasa ułożyć na szynce; odstawić na bok.
W rondlu połącz brązowy cukier, skrobię kukurydzianą, imbir, sok pomarańczowy, ocet i zarezerwowany sok ananasowy. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje i bąbelkami.
Piec, odsłonięty, w 350° przez 25-30 minut lub aż szynka jest podgrzewany przez.