Plasterek bezy kokosowej, maliny i limonki
Kokosowy, malinowy i limonkowy kawałek bezy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 394 kalorie, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 146 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jeśli masz ocet winny, podwójną śmietanę, wysuszony kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kromka kokosa i maliny, Plaster orzecha kokosowego i limonki z letnimi owocami, oraz Paluszki Kokosowe Malina & Limonka.
Instrukcje
Piekarnik do 140C / 120C wentylator / Gaz
Blachy do pieczenia linii z pergaminem do pieczenia i narysować 3 prostokąty, około 25cm x 12cm.
Białka ubić na sztywno. Stopniowo ubijaj cukier do sztywności, a następnie ubijaj mąkę kukurydzianą i ocet. Złóż w osuszonym kokosie i fajkę, lub rozłóż, wymieszaj bezę na 3 równe prostokąty. Rozsypać płatki kokosowe na jednej z Bez i piec przez 1 godz., następnie wyłączyć piekarnik i pozostawić tam z zamkniętymi drzwiami na 1 godz. pozostawić do ostygnięcia.
Śmietanę, cukier puder, skórkę z limonki i sok ubić na gęstą konsystencję.
Rozłóż połowę na jednej bazie bezowej (Nie tej z płatkami kokosowymi na wierzchu, poza tym na wierzchu) i rozrzuć ponad połowę malin. Drugą bazę bezową ułożyć na wierzchu, rozłożyć pozostałą śmietaną i rozsypać pozostałymi malinami. Wierzch z bezą pokrytą kokosem i podawaj.