Plantany Miodowo-Wapienne
Plantany miodowo-wapienne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 54 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pestek dyni, miód, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Miód czosnek masło krewetki w mleku kokosowym ze smażonymi Plantanami, Naleśniki pełnoziarniste miodowe z masłem miodowo-limonkowym, oraz Honey Lime Glazed Salmon / / miód dla hunny.
Instrukcje
Umieścić plantany w dużym rondlu; dodać wodę, aby po prostu przykryć. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut lub do miękkości; odcedzić i przenieść do dużej miski. Wymieszać pestki dyni, miód i sól.
Masę rozprowadzić na patelni wyłożonej folią i pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 15 minut, obracając raz.