Plamiak ze świeżymi letnimi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 18,37 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1475 kalorii, 142g białka, oraz 26g tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, czosnek w proszku, Wino, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Plamiak Ze Świeżymi Letnimi Warzywami, Świeży papier ryżowy (wiosna/lato) rolki w / Zioła i warzywa w, oraz Nowy nordycki plamiak na rozdrobnionych warzywach z migdałową GREMOLATĄ.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Na patelni rozgrzać olej i dodać ziemniaki, cebulę, płatki czerwonej papryki, tymianek, czosnek w proszku i sól.Na umiarkowanym ogniu, przykryć i gotować przez 15 minut, mieszając frequently.In a 9 " patelnia do pieczenia dodać plasterki cytryny, umieścić ryby na cytryny i top z cukinią, żółty pieprz i tomatoes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Papryka żółta
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Wlać wino na ryby i warzywa.Top z mieszaniny ziemniaków i udekorować parmsean.Przykryć i piec w piekarniku 375 stopni przez 30 minut.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.