Placki ziemniaczano-łososiowe z imbirem i szalotkami
Jeśli 54 grosze za porcję spadnie Twój budżet, placki ziemniaczano-łososiowe z imbirem i szalotkami mogą być super bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 171 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Jeśli masz sól morska, bułka tarta, tamari, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki ziemniaczano-łososiowe z imbirem i szalotkami, Parzony dziki bas w paski z imbirem i szalotki, oraz Imbirowo-Hoisin wołowina i szalotki na chrupiących ciastkach z makaronem dla podobnych receptur.
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
10
W dużej patelni nonstick, ciepła 1/4 cala z krokosza barwierskiego lub oleju słonecznikowego, aż migotanie. Pracując partiami, smażyć placki ziemniaczane na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Słonecznikowy
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Przełożyć na dużą blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi plackami ziemniaczanymi, dodając więcej oleju i dostosowując ogień w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Pieczemy ciasto z łososiem przez około 15 minut, aż się nagrzeje.