Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, jabłkiem i śmietaną chrzanową
Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, jabłkiem i chrzanem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 297 kalorii, 27g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 5,28 zł za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, pieprzu, panko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Wędzony pstrąg z kremem jabłkowo-chrzanowym na plackach ziemniaczanych, Wędzony Pstrąg Ze Śmietaną Chrzanową, oraz Kremowy wędzony pstrąg z jabłkiem i chrzanem na chrupiącym brązowym chlebie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 12 minut lub do miękkości.
Odcedzić ziemniaki i przenieść do dużej miski. Mash z masher ziemniaków na gładką; mieszać w śmietanie, masło, sól, i pieprz.
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Kształt około 1/4 szklanki mieszanki ziemniaków na 1 1/2-do 2-calowe paszteciki.
Paszteciki posmarować jajkiem i zagnieść w panko.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać placki ziemniaczane; gotować, w partiach, 2 do 3 minut z każdej strony lub aż złoty kolor z obu stron.
Odcedzić na papierowych ręcznikach, a na wierzch polać wędzonym pstrągiem, jabłkiem i kremem chrzanowym.