Placki Ziemniaczane Z Serem Szwajcarskim
Przepis szwajcarski ser placki ziemniaczane jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 36 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, ser szwajcarski, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa ziemniaczana i ser szwajcarski-ser szwajcarski sprawia, że zupa jest bardzo kremowa i bogata, Pieczenie ziemniaków z szynką i serem szwajcarskim, oraz Słodkie ziemniaki i czosnek szwajcarski Chard Bucatini z sosem z serem kozim krew pomarańczowy.
Instrukcje
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Stopniowo dodawać mąkę i dobrze wymieszać. Wymieszać ziemniaki, ser szwajcarski, cebula, sól, pieprz i pieprz cayenne.
Rozgrzać masło i 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Upuść ciasto przez 1/4 cupfuls do masła i oleju; naciśnij lekko, aby spłaszczyć. Smażyć partiami na złoty kolor z obu stron, używając pozostałego oleju w razie potrzeby.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.