Placki ze słodkich ziemniaków to Żydowski przepis, który serwuje 5. Ten hor d ' oeuvre ma 164 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Za 90 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga jajek, mąki, soli i śmietany. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Z łyżką wynik 42%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Placki Ze Słodkich Ziemniaków, PLACKI ZE SŁODKICH ZIEMNIAKÓW, oraz Placki Ze Słodkich Ziemniaków.
Instrukcje
1
W misce połącz słodkie ziemniaki, cebulę, jajka, mąkę, sól i pieprz; dobrze wymieszaj. Upuść ciasto o 1/4 szklanki na blachy do pieczenia pokryte sprayem do gotowania; lekko spłaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Piec w temperaturze 400° przez 8 minut; Odwróć naleśniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Piec 8-10 minut dłużej lub do miękkości ziemniaków, a naleśniki na złoty kolor. Na wierzch z kwaśną śmietaną; w razie potrzeby udekoruj czerwoną papryką i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków