Placki Z Pieczonego Karczocha
Placki pieczone Karczoch może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 60 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, sos sałatkowy, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Placki Z Pieczonego Karczocha, Karczochy Kwadraty, oraz Karczochy Kwadraty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. gotować szpinak w kuchence mikrofalowej zgodnie z zaleceniami na polu.
Szpinak odcedzić w sitku; ostudzić 5 minut. Ostrożnie wycisnąć papierowym ręcznikiem, aby dobrze osuszyć.
Rozwiń obie puszki ciasta na powierzchni roboczej. Jeśli używasz rolek półksiężyca, podziel na 4 długie prostokąty. Jeśli używasz arkuszy ciasta, pokrój na 4 długie prostokąty.
Umieścić w poprzek w ungreased 15x10x1-calowy patelni; naciśnij ciasto na dnie i 1 cal w górę boki do postaci skorupy. Mocno naciśnij perforacje, aby uszczelnić.
Piec 10 do 12 minut lub do jasnego złotego koloru. Tymczasem w średniej misce wymieszaj szpinak, karczochy, ser, majonez, śmietanę i czosnek w proszku.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na częściowo upieczonej skórce.
Piec 8 do 10 minut dłużej lub aż polewa jest gorąca.
Pokroić w kwadraty 1 1/2 cala.