Placki z kiełbasą i mashem
Jeśli masz o 1 godzina i 5 minut do spędzenia w kuchni, kiełbasa & mash placki może być ogromny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 1074 kalorii. Na $3.0 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga oleju słonecznikowego, pomidorów, fasoli po pieczeniu i leicester. 40 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Bangers and Mash hand Pies, Kiełbasa i ciasto wiosenne mash, oraz Gulasz z włoskiej kiełbasy z rozmarynem masą czosnkową.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Ziemniaki gotujemy przez 20 minut, następnie odcedzamy i masujemy z masłem, mlekiem i przyprawami. Wymieszać z Czerwonym Leicester lub cheddar.
W międzyczasie rozgrzać olej na nieprzywierającej patelni i smażyć cebulę, często mieszając, przez 5 minut, aż zmięknie.
Dodać kiełbaski i rozbić je drewnianą łyżką, aż otrzymasz teksturę podobną do grubego mielonego.
Zalać bulionem i dusić 8 min.
Mieszankę kiełbasy łyżka do 4 poszczególnych potraw ciasto. Top z serowym zacierem. Możesz zamrozić ciasta do 2 miesięcy. Wystarczy rozmrozić w lodówce przed pieczeniem.
Piec przez 25-30 minut, aż zacznie się złocić. Top z klinów pomidorowych i służyć z childs ulubionych warzyw lub fasoli.
Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Vin Santo
Lambrusco Dolce, późne żniwa Riesling i Vin Santo to moje najlepsze propozycje na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Jedno wino, którego możesz spróbować to Angel Late Harvest Riesling. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Angel Late Harvest Riesling]()
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zbierane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, serników i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.