Placki Z Jabłkami Smażonymi
Smażone placki jabłkowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Mieszanka soku z cytryny, Pojemnik łuszczący ciastko, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. 312 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Placki Smażone Z Jabłkami, Placki Z Jabłkami Smażonymi, oraz Placki Z Jabłkami Smażonymi.
Instrukcje
Dodać masło do dużej patelni saute i stopić.
Dodać jabłka, cukier, cynamon i sok z cytryny. Gotować na średnim ogniu, aż jabłka będą miękkie, o 15 protokół.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
Gdy nadzienie jest chłodne, rozwałkuj herbatniki na lekko posypanej mąką powierzchni, tak aby każde ciastko tworzyło koło o średnicy od 7 do 8 cali.
Umieścić 2 do 3 łyżek nadzienia na każdym okręgu biszkoptowym.
Umyj krawędzie koła wodą. Złóż koło nad wypełnieniem, aby uzyskać kształt półksiężyca. Uszczelnij, naciskając krawędzie zębami widelca.
Rozgrzej frytkownicę olejem do 350 stopni F.
Ostrożnie dodać placki do oleju, 1 na raz, i smażyć na złoty kolor, obracając placki w razie potrzeby nawet brązowieje, około 5 do 8 minut.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Natychmiast posypać cukrem pudrem.