Grillowane Szparagi

Grillowane Szparagi
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Grillowane szparagi mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz szparagi, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest znakomite. Spróbuj Grillowany Jarlsberg z ogolonymi szparagami i pesto z rukoli + Zestaw z grillowanym serem gratis!, Pizza z grilla z grillowanymi pomidorami, szparagami, kozim serem i migdałami Marconan, oraz Grillowany New York Strip Steak z pieczonym na ogniu Salsanem i grillowanymi grzybami i szparagami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Szparagi lekko posmarować oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
3
Grilluj na dużym ogniu przez 2 do 3 minut lub do pożądanej czułości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn