Placki z cukinii z sałatką ziołowo-Mozzarellową

Placki z cukinii z sałatką ziołowo-Mozzarellową
Need a danie główne Wegetariańskie? Placki z cukinii z sałatką ziołowo-mozzarellą mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 663 kalorie, 23G białka, oraz 56 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.19 za porcję. Jeśli masz skórkę z cytryny, zioła, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeże zioła, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Jagodowym Lawendowym jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cukinia, ser i placki ziołowe, Cukinia-placki ziołowe z jogurtem czosnkowym, oraz Placki z cukinii z ziołowo-czosnkowym Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 7 składników w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść jedną trzecią cukinii na dwóch warstwach ręczników papierowych i wyciśnij nadmiar płynu. Powtórz z pozostałą cukinią, odrzucając papierowe ręczniki po każdym użyciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Wymieszać razem cukinię i mieszankę chleba kukurydzianego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Upuść 4 do 5 mocno zapakowanych 1/4 szklanki mieszanki cukinii do gorącego oleju; naciśnij lekko, aby spłaszczyć. Gotować 3 do 4 minut z każdej strony lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi. Powtórz z pozostałą mieszaniną cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Wymieszać razem oliwę z oliwek i kolejne 2 składniki; wymieszać z mozzarellą i ziołami. Top placki z sałatką ziołową przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn