Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać cukinię placki z koperkiem spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 54 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 67 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju, sól morska, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki z cukinii z koperkiem, Placki z cukinii z koperkiem Tzatziki, oraz Placki z cukinii z sosem jogurtowo-koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cukinię zetrzeć grubo i włożyć do durszlaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Posypać lekko solą i wrzucić, a następnie pozostawić na 20 minut do odsączenia. Cukinię przepłucz krótko, a następnie wyciśnij, aby wyjąć jak najwięcej płynu i osuszyć papierem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
(duża Tuba)
3
W dużej misce wymieszać cukinię z cebulą, czosnkiem, fetą, ziołami i jajkami. Mąkę przesiać, doprawić pieprzem i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(Keebler)
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać trochę oliwy z oliwek na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż skwierczy. Wrzucić małe łyżki ciasta do gorącego oleju i delikatnie spłaszczyć. Gotować przez 2 minuty z każdej strony, lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Osuszyć na papierowych ręcznikach i podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki