Placki z cukinii z koperkiem

Placki z cukinii z koperkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać cukinię placki z koperkiem spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 54 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 67 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju, sól morska, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki z cukinii z koperkiem, Placki z cukinii z koperkiem Tzatziki, oraz Placki z cukinii z sosem jogurtowo-koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cukinię zetrzeć grubo i włożyć do durszlaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Posypać lekko solą i wrzucić, a następnie pozostawić na 20 minut do odsączenia. Cukinię przepłucz krótko, a następnie wyciśnij, aby wyjąć jak najwięcej płynu i osuszyć papierem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
W dużej misce wymieszać cukinię z cebulą, czosnkiem, fetą, ziołami i jajkami. Mąkę przesiać, doprawić pieprzem i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(Keebler)(Keebler)
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać trochę oliwy z oliwek na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż skwierczy. Wrzucić małe łyżki ciasta do gorącego oleju i delikatnie spłaszczyć. Gotować przez 2 minuty z każdej strony, lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Osuszyć na papierowych ręcznikach i podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn