Placki Pasternakowe
Pasternak Fritters może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 43 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz proszek do pieczenia, olej roślinny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Placki Marchewkowo-Pasternakowe Z Marynowaną Fetą, Zupa Marchewkowo-Pasternakowa Z Chipsami Pasternakowymi, oraz Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pasternak moczyć w zimnej wodzie 30 minut.
Odsączyć; pokroić w 3 - calowe paski.
Łącz pasternak, sok z cytryny i niewielką ilość wrzącej osolonej wody w średnim rondlu. Przykryć i gotować 10 minut lub aż pasternak będą miękkie.
Połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól; dobrze wymieszać.
Dodać mleko i jajko; ubić na gładką masę.
Paski pasternaku zanurzyć w cieście; smażyć w głębokim gorącym oleju (37
Dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać placki Pasternakowe z sosem musztardowym.