Placki Deserowe Konik Polny
Placki deserowe Grasshopper wymagają ok. 5 godzin i 10 minut od początku do końca. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka likieru Crème de menthe, śmietany bitej, twarogu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Placki Deserowe Konik Polny, Kwadraty Konika Polnego, oraz Mrożone Kwadraty Konika Polnego.
Instrukcje
Linia 13x9-calowa patelnia z folią tak, że krawędzie folii rozciągają się na boki patelni; spryskać sprayem do gotowania. Na patelni wymieszać okruchy ciasteczek, cukier i masło. Naciśnij równomiernie na dnie patelni.
W dużej misce, beat twarogu, crème de menthe i crème de cacao z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do gładkiej.
Dodać krem z prawoślazu; ubić na gładką masę. Przechowywać w lodówce około 45 minut lub aż mieszanina kopce po upuszczeniu z łyżką.
W schłodzonej dużej misce ubijaj śmietanę na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę w mieszaninę prawoślazu, aż do wymieszania.
Zalać skórką. Zamrozić około 4 godzin lub do twardości.
Zdjąć z patelni, używając folii do podnoszenia.
Pozostawić deser w temperaturze pokojowej 10 minut przed cięciem. Zamrozić pozostały deser szczelnie przykryty.