Placki Bezowe Z Orzechów Ananasowo-Makadamia

Placki Bezowe Z Orzechów Ananasowo-Makadamia
Need a deser wegetariański? Ciasto bezowe z orzechów ananasowych makadamia może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Przynosi ci to Epikurious. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Mieszanka soli, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Placki Bezowe Z Orzechów Ananasowo-Makadamia, Małe cytrynowe placki bezowe, oraz Małe Cytrynowe Placki Bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Tost orzechy w 1 warstwie w płytkiej patelni do pieczenia w piekarniku, mieszając raz lub dwa razy, aż złoty, o 5 protokół. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu. Grubo posiekać 1/4 szklanki orzechów i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Mąkę, cukier, sól i pozostałe 1/2 szklanki orzechów w robocie kuchennym, aż orzechy zostaną drobno posiekane, następnie dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodaj jajko i proces, aż ciasto zacznie się łączyć w kulkę, ale nadal jest kruchy. Formuj ciasto w kulkę rękami. Naciśnij około 1 łyżka ciasta równomiernie na dole iw górę strony każdej płyty ciasto. Schłodzić muszle do jędrności, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
4
Lekko nakłuć widelcem DNA i boki schłodzonych muszli ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
5
Piec, aż krawędzie są złote i dna są bladozłoty, 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
6
Całkowicie schłodzić w patelniach na stojakach. Ostrożnie poluzuj krawędzie muszli za pomocą przesuniętej szpatułki, a następnie ostrożnie usuń muszle z patelni i przenieś na płytką patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
7
Pokrojone orzechy posypać DNA muszli. Pozostaw piekarnik włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
1
Masło na wolnym ogniu, ananas, brązowy cukier, i sok z cytryny w 12-calowej patelni ciężkich na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż większość cieczy odparowuje i ananas jest lekko przezroczysty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
2
Lekko ostudzić, następnie łyżką czubatą łyżkę nadzienia do każdej skorupki.
1
Ubij białka ze śmietaną tatarską w dużej misce za pomocą elektrycznego miksera z dużą prędkością, aż po prostu utrzymają miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze i ubijaj, aż beza utrzyma sztywne, błyszczące szczyty. Łyżka około 2 łyżki bezy nad nadzieniem każdego ciasta, pokrywając nadzienie całkowicie i uszczelniając bezę do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Narysuj bezę na małe szczyty i piec, aż szczyty będą złote w plamy, około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
3
Fajne placki na stojakach, około 30 minut.
4
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
* Niepakowane skorupki ciasta można schłodzić, przykryć, do 1 dnia.* Pie muszle mogą być pieczone 3 dni wcześniej i przechowywane, warstwowe między arkuszami papieru woskowego, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Ciasta można piec 4 godziny wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej.* Białka w bezie nie będą w pełni ugotowane, co może budzić niepokój, jeśli salmonella jest problemem w Twojej okolicy. Można zastąpić płynne pasteryzowane białka jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn