Placki Bezowe Z Orzechów Ananasowo-Makadamia

Placki Bezowe Z Orzechów Ananasowo-Makadamia
Need a deser wegetariański? Ciasto bezowe z orzechów ananasowych makadamia może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Przynosi ci to Epikurious. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Mieszanka soli, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Placki Bezowe Z Orzechów Ananasowo-Makadamia, Małe cytrynowe placki bezowe, oraz Małe Cytrynowe Placki Bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Tost orzechy w 1 warstwie w płytkiej patelni do pieczenia w piekarniku, mieszając raz lub dwa razy, aż złoty, o 5 protokół. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu. Grubo posiekać 1/4 szklanki orzechów i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
Mąkę, cukier, sól i pozostałe 1/2 szklanki orzechów w robocie kuchennym, aż orzechy zostaną drobno posiekane, następnie dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodaj jajko i proces, aż ciasto zacznie się łączyć w kulkę, ale nadal jest kruchy. Formuj ciasto w kulkę rękami. Naciśnij około 1 łyżka ciasta równomiernie na dole iw górę strony każdej płyty ciasto. Schłodzić muszle do jędrności, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Lekko nakłuć widelcem DNA i boki schłodzonych muszli ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
5
Piec, aż krawędzie są złote i dna są bladozłoty, 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
6
Całkowicie schłodzić w patelniach na stojakach. Ostrożnie poluzuj krawędzie muszli za pomocą przesuniętej szpatułki, a następnie ostrożnie usuń muszle z patelni i przenieś na płytką patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Pokrojone orzechy posypać DNA muszli. Pozostaw piekarnik włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
1
Masło na wolnym ogniu, ananas, brązowy cukier, i sok z cytryny w 12-calowej patelni ciężkich na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż większość cieczy odparowuje i ananas jest lekko przezroczysty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Lekko ostudzić, następnie łyżką czubatą łyżkę nadzienia do każdej skorupki.
1
Ubij białka ze śmietaną tatarską w dużej misce za pomocą elektrycznego miksera z dużą prędkością, aż po prostu utrzymają miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze i ubijaj, aż beza utrzyma sztywne, błyszczące szczyty. Łyżka około 2 łyżki bezy nad nadzieniem każdego ciasta, pokrywając nadzienie całkowicie i uszczelniając bezę do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Narysuj bezę na małe szczyty i piec, aż szczyty będą złote w plamy, około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
3
Fajne placki na stojakach, około 30 minut.
4
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
* Niepakowane skorupki ciasta można schłodzić, przykryć, do 1 dnia.* Pie muszle mogą być pieczone 3 dni wcześniej i przechowywane, warstwowe między arkuszami papieru woskowego, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Ciasta można piec 4 godziny wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej.* Białka w bezie nie będą w pełni ugotowane, co może budzić niepokój, jeśli salmonella jest problemem w Twojej okolicy. Można zastąpić płynne pasteryzowane białka jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
FiołkiFiołki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn