Placek z dzikim ryżem i grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj dzikiego ryżu i Pieczarkowego ciasta. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowany krem z zupy grzybowej, soli, wymieszaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to już dziś. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Gotuj wołowinę, cebulę i grzyby na patelni 7 do 9 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana i ciecz zostanie wchłonięta.
Dodać czosnek; gotować i mieszać 30 sekund.
Rezerwa 1/2 szklanki dzikiego ryżu; odstawić.
Dodaj pozostały dziki ryż, mrożone warzywa, zupę, 1/4 szklanki mleka, sól i pieprz do mieszanki wołowiny; wymieszać, aby połączyć. Łyżka do zapiekanki 2-ćwiartkowej.
W średniej misce, wymieszać składniki topping i zastrzeżone 1/2 szklanki dzikiego ryżu z widelcem.
Piec odkryte 28 do 32 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.