Szkółka Fish Pie jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 561 kalorii. Na 4,88 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, pieprz, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Baby Boy Nursery Ideas, Ciasto Wiśniowe, oraz Placek Maślany.
Instrukcje
1
Ziemniaki obrać i pokroić na pół lub ćwiartki, w zależności od wielkości, i umieścić je na patelni z osoloną wodą, aby ugotować na zimno. Gdy są miękkie, odsączyć, a następnie rozgnieść je patykiem masła, przypraw do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Ziemniak
Masło
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Umieść rybę na dużej patelni z mlekiem, liśćmi laurowymi i pieprzem. Doprowadzić mleko na patelni do wrzenia, a następnie natychmiast wyłączyć i gotować rybę, aż jest tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Liście Laurowe
Ryby
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wyjąć rybę na talerz i wlać płyn do gotowania do szklanej miarki, odcedzając liście laurowe i ziarna pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Liście Laurowe
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
4
W międzyczasie włóż mrożony groszek do miski, zalej wrzącą wodą i rozgrzej piekarnik do 191°, wsuń w blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Piekarnik
5
Pozostałe masło roztopić w rondlu i wymieszać z mąką, aby uzyskać zasmażkę. Zdejmij to na krótko z ognia, tylko podczas gdy stopniowo ubijasz rybne mleko, a następnie odstawiasz na średnim ogniu i mieszasz, aż sos się zagotuje i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
SOS
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
6
Pozostawić na kilka minut, a następnie zdjąć ogień i wymieszać większość sera (pozostawiając część do posypania wierzchu ciasta później) i osuszonego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Groch
7
Płatki ryb, upewniając się, aby nie dopuścić do rozpadu zbyt dużo, i użyć go do linii 12-cup żaroodporne danie i wlać sos nad, za pomocą gumowej szpatułki, aby pomóc ci rozprowadzać go równo i stopić go z rybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
8
Jajka ugotowane na twardo pokroić w plasterki i ułożyć złote krążki na wierzchu ryby w sosie. Top z puree ziemniaczanego, za pomocą szpatułki, ponownie, aby pomóc namax to prawo na boki. Widelcem, zeskrobać linie w górę iw dół długości naczynia, a następnie posypać odrobiną startego sera Cheddar przed umieszczeniem go na blasze w piekarniku przez 2040 minut, w zależności od tego, czy włożysz ciasto na gorąco, czy na zimno.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.