Placek Rybny Dla Szkółki

Placek Rybny Dla Szkółki
Szkółka Fish Pie jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 561 kalorii. Na 4,88 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, pieprz, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Baby Boy Nursery Ideas, Ciasto Wiśniowe, oraz Placek Maślany.

Instrukcje

1
Ziemniaki obrać i pokroić na pół lub ćwiartki, w zależności od wielkości, i umieścić je na patelni z osoloną wodą, aby ugotować na zimno. Gdy są miękkie, odsączyć, a następnie rozgnieść je patykiem masła, przypraw do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieść rybę na dużej patelni z mlekiem, liśćmi laurowymi i pieprzem. Doprowadzić mleko na patelni do wrzenia, a następnie natychmiast wyłączyć i gotować rybę, aż jest tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
RybyRyby
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć rybę na talerz i wlać płyn do gotowania do szklanej miarki, odcedzając liście laurowe i ziarna pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
4
W międzyczasie włóż mrożony groszek do miski, zalej wrzącą wodą i rozgrzej piekarnik do 191°, wsuń w blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
5
Pozostałe masło roztopić w rondlu i wymieszać z mąką, aby uzyskać zasmażkę. Zdejmij to na krótko z ognia, tylko podczas gdy stopniowo ubijasz rybne mleko, a następnie odstawiasz na średnim ogniu i mieszasz, aż sos się zagotuje i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Pozostawić na kilka minut, a następnie zdjąć ogień i wymieszać większość sera (pozostawiając część do posypania wierzchu ciasta później) i osuszonego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
GrochGroch
7
Płatki ryb, upewniając się, aby nie dopuścić do rozpadu zbyt dużo, i użyć go do linii 12-cup żaroodporne danie i wlać sos nad, za pomocą gumowej szpatułki, aby pomóc ci rozprowadzać go równo i stopić go z rybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
8
Jajka ugotowane na twardo pokroić w plasterki i ułożyć złote krążki na wierzchu ryby w sosie. Top z puree ziemniaczanego, za pomocą szpatułki, ponownie, aby pomóc namax to prawo na boki. Widelcem, zeskrobać linie w górę iw dół długości naczynia, a następnie posypać odrobiną startego sera Cheddar przed umieszczeniem go na blasze w piekarniku przez 2040 minut, w zależności od tego, czy włożysz ciasto na gorąco, czy na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
Jajko Na TwardoJajko Na Twardo
ZiemniakZiemniak
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PiekarnikPiekarnik
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Magazyn