Placek Pomidorowy I

Placek Pomidorowy I
Placek pomidorowy wymagam około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 568 kalorii, 17g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera cheddar, czosnek w proszku, deep dish Pie crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 363 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Placek pomidorowy Sandy, Ciasto Wiśniowe, oraz Placek Maślany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W naprzemiennych warstwach napełnij skorupę ciasta pomidorami, bazylią, szalotkami, bekonem, czosnkiem w proszku, oregano i czerwoną papryką. W małej misce wymieszaj ser z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
MajonezMajonez
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Zielona CebulaZielona Cebula
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
SerSer
BoczekBoczek
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozprowadzić mieszaninę na wierzchu ciasta. Przykryć luźno folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Zdjąć folię z wierzchu ciasta i piec dodatkowe 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn