Placek miodowo-brzoskwiniowy i jeżyn
Przepis miód brzoskwinia i jeżyna Cobbler jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 12. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 299 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz skórkę z cytryny, jeżyny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jeżyna Brzoskwiniowy Brukowiec, Placek brzoskwiniowo-jeżyn, oraz Brukowiec Brzoskwiniowy Jeżyna.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć 1/4 szklanki mąki, brzoskwinie, miód, sok, i 1/4 łyżeczki soli w dużej misce; wrzucić delikatnie.
Odstawić na 15 minut. Złóż jeżyny. Wymieszać łyżkę do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
W średniej misce wymieszać 2 szklanki mąki, 1/2 łyżeczki soli, cukier granulowany, skórkę i proszek do pieczenia, mieszając trzepaczką.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Dodajemy maślankę i mieszamy, aż będzie wilgotna.
Upuść ciasto na mieszaninę brzoskwini, aby uformować 12 kopców.
Kopce posypać cukrem turbinado.
Piec w 400 przez 40 minut lub do bąbelków i złoty.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Von Winning wygrywa Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Von Winning Wygrane Riesling]()
Von Winning Wygrane Riesling
Jeśli podobał Ci się rok 2014 — a jeśli nie, musimy wysłać grupę poszukiwawczą dla Twojego serca — znajdziesz tego szczęśliwego, szczęśliwego, szczęśliwego. Mocniejszy niż w 1914, jest też bardziej suchy i bogatszy. I tak powinno być; pittance słodyczy, które Zawiera będzie rosnąć i spadać wraz ze strukturą każdego roku wina, bo to właśnie robią rozsądni winiarze. Reszta właśnie ustawiła formułę, a wino ""ma-XY-gram cukru i zat' s zat."Nie Wygrywa Riesling. To zawsze będzie teasingly dry i teasingly sweet, więc będziesz ciągle zmieniał zdanie ("czekaj, to wytrawne wino, nie, to słodkie wino, nie czekaj, to znowu wytrawne wino ... "), podczas gdy butelka opróżnia się szybciej niż można sobie wyobrazić.