Placek Jabłkowy
Ciasto jabłkowe wymaga ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1338 kalorii, 18g białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.91 za porcję. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką mleko skondensowane, zmielony cynamon, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Słodzone mleko skondensowane wymieszać z sosem jabłkowym w rondlu, a cienkie z sokiem jabłkowym.
Ubić cynamon; doprowadzić do wrzenia. Ubij jajka w misce; ubijaj 1 łyżkę gorącej mieszanki musu jabłkowego do jaj; ubijaj jeszcze 1 łyżkę musu jabłkowego do jaj i powtarzaj, mieszając w 1 łyżce na raz, aż około 1/3 mieszanki musu jabłkowego zostanie ubijana do jaj. Do rondla z pozostałą mieszaniną musu jabłkowego wrzucić masę jajeczną i ubić na gładką masę.
Wlać nadzienie do skorupy.
Piec, aż nadzienie jest ustawione, około 1 godziny; pozostawić do ostygnięcia przed podaniem. Przechowywać w lodówce resztki.