Placek Jabłkowy

Placek Jabłkowy
Ciasto jabłkowe wymaga ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1338 kalorii, 18g białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.91 za porcję. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką mleko skondensowane, zmielony cynamon, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
Słodzone mleko skondensowane wymieszać z sosem jabłkowym w rondlu, a cienkie z sokiem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
3
Ubić cynamon; doprowadzić do wrzenia. Ubij jajka w misce; ubijaj 1 łyżkę gorącej mieszanki musu jabłkowego do jaj; ubijaj jeszcze 1 łyżkę musu jabłkowego do jaj i powtarzaj, mieszając w 1 łyżce na raz, aż około 1/3 mieszanki musu jabłkowego zostanie ubijana do jaj. Do rondla z pozostałą mieszaniną musu jabłkowego wrzucić masę jajeczną i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Piec, aż nadzienie jest ustawione, około 1 godziny; pozostawić do ostygnięcia przed podaniem. Przechowywać w lodówce resztki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn