Placek dyniowy z kwaśną śmietaną

Placek dyniowy z kwaśną śmietaną
Placek dyniowy z kwaśną śmietaną jest wegańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 736 kalorii. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 115 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać zrobić własną skorupę, bicz kokosowy na wierzchu, wegańska śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ciasto Z Kwaśną Śmietaną Z Jabłkami, Krem Krem Ser Pumpkin Brownies, oraz Wirowane Batoniki Z Dyni-Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia23
Magazyn