Pięć Przypraw Szarlotka

Pięć Przypraw Szarlotka
Need a deser wegetariański? Pięć przypraw Szarlotka może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 669 kalorii, 2G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, sól, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotka Pieczone Pączki, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotki Cynamonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 3 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać skrócenie; pokroić za pomocą blendera do ciast lub 2 noży, aż mieszanina przypomina grubą mączkę z kilkoma kawałkami grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wymieszać w wystarczającej ilości wody z lodem przez łyżki stołowe, aby utworzyć wilgotne grudki. Zbierz forsę. Podzielić na 2 kawałki, 1 nieco większe niż inne. Spłaszczyć każdy na dysk. Owinąć każdy dysk w plastik; schłodzić co najmniej 1 godzinę. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Pozostawić ciasto lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej przed rozwałkowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
1
Wrzucić jabłka i sok z cytryny w dużej misce. Roztopić masło w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
GarnekGarnek
2
Dodać jabłka i brązowy cukier; gotować, aż jabłka będą po prostu miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół. Używając łyżki szczelinowej, wróć jabłka do tej samej miski. Gotuj soki w garnku, aż będą gęste, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
GarnekGarnek
3
Wlać soki na jabłka; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Wymieszać z mąką i pięciopalczastym proszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Umieść stojak w najniższej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść blachę do pieczenia na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Rozwałkuj większy krążek ciasta na mące do 12-calowej okrągłej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Przenieś do 9-calowego szklanego naczynia do ciasta; w razie potrzeby przycinaj zwis do 1 cala. Łyżka wypełniająca skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
9
Rozwałkuj mniejszy krążek ciasta do 10-calowej rundy. Zasłona nad wypełnieniem. Naciśnij górne i dolne krawędzie ciasta razem; zagniataj dekoracyjnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
10
Wytnij mały otwór w środku skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Umyj skórkę kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
12
Posypać 1/2 łyżeczki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
13
Umieścić ciasto na blasze do pieczenia w piekarniku; piec, aż skorupa jest złoty kolor i wypełniając pęcherzyki gęsto, o 1 godzinę 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
14
Przenieść ciasto do stojaka i ostudzić.
15
Podawać lekko ciepłe lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn