Piętrowa Tarta Cytrynowa
Piętrowy cytrynowy tarta może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 296 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kawałki, udekoruj: cytrynę, śmietanę do bicia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Burger Piętrowy, Double Decker Tacos, oraz Krówka Piętrowa.
Instrukcje
Rozłóż i ułóż kawałki na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń w 1 (12-calowy) okrąg. Dopasuj piecrust do dołu i do góry po bokach 9-calowej tarty lub patelni z głębokim naczyniem (około 1 1/2 do 1 3/4 cala głębokości). Nakłuć dno i boki piecrust widelcem. Zamrozić 10 minut.
Linia piecrust z pergaminem; wypełnić odważnikami ciasta lub suszoną fasolą.
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut.
Usuń wagi i pergamin papieru; piec 12 do 15 więcej minut lub aż skorupa jest lekko rumiane.
Wlać pikantne ciasto cytrynowe nadzienie do piecrust; top z cytrynowym nadzieniem ciasto bezowe. Przykryć folią, umieszczając bezpośrednio na cytrynowym nadzieniu z ciasta Bezowego. Schłodzić co najmniej 4 godziny.
Śmietanę i cukier ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do uzyskania miękkich szczytów. Dollop na wierzchu tarty.
Dekorować, w razie potrzeby.