Pizze Mini Margherita
Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz włoski* pięć serów, czosnek, liście bazylii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prywatne Pizze Margherita, Pizze Margherita Pita, oraz Margherita Tortilla Pizze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Połącz pierwsze 5 składników.
Rozwiń ciasto do pizzy na lekko posypanej mąką powierzchni; zwiń w prostokąt o wymiarach 12x8 cali. Użyj 3-calowego foremki do ciastek, aby wyciąć ciasto na 20 rund, w razie potrzeby ponownie rozdrobnić resztki; umieść w pojedynczej warstwie na blachach do pieczenia rozpylonych sprayem do gotowania.
Posypać serem; na wierzch polać mieszanką pomidorową.
Piec 8 do 10 min. lub do momentu, aż krawędzie skórki będą złotobrązowe i mozzarella stopi się.