Pizza św. Józefa: San Giuseppe Sfincioni

Pizza Świętego Józefa: San Giuseppe Sfincioni może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 827 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę z kaszy mannej, gałkę muszkatołową, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 85%. Spróbuj Ptysie na dzień świętego Józefa / Sfinci di San Giuseppe, Cielęcina Giuseppe, oraz Chocolate Zeppole di San Giuseppe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik i płytki do pieczenia do 500 stopni F.
Podziel ciasto na 2 kawałki, 1 nieco większy od drugiego i rozwałkuj na 2 rundy o średnicy około 12 cali, ponownie 1 nieco większy od drugiego. Posmaruj wiosło solą morską.
Większe ciasto ułożyć na łopatce, posmarować grubą solą morską.
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać brokuły i gotować, aż zmiękną i jasnobrązowy, stale mieszając, o 10 do 12 protokół. Pozostawić do ostygnięcia. Doprawić kilkoma kratkami świeżej gałki muszkatołowej oraz solą i pieprzem.
Duże ciasto posmarować 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Rozłóż ricottę na cieście i rozmazuj w odległości 1 cala od krawędzi dookoła.
Na ricottę ułożyć kawałki brokułów i skropić pozostałą oliwą z oliwek i bułką tartą.
Drugą rundę ciasta ułożyć na wierzchu i docisnąć na brzegach, aby uszczelnić. Otwory w górnej warstwie.
Skropić lekko wodą i olejem i piec do złotego koloru, 20 do 25 protokół.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Połączyć wino, wodę i drożdże w dużej misce i mieszać do rozpuszczenia.
Dodać miód, sól i oliwę z oliwek i dokładnie wymieszać.
Dodać 1 szklankę mąki i wymieszać drewnianą łyżką, aby uzyskać luźne ciasto.
Dodaj jeszcze 2 szklanki mąki i mieszaj łyżką przez 2 do 3 minut, aby włączyć jak najwięcej mąki, jak to możliwe.
Ciasto ułóż ręcznie i wyłóż na obsypaną mąką deskę lub marmurową powierzchnię. Zagniataj przez 6 do 8 minut, aż uzyskasz gładkie, twarde ciasto.
Umieść ciasto w lekko naoliwionej misce i przykryj ręcznikiem. Odstawić do wyrośnięcia w najcieplejszej części kuchni na 45 minut.
Po 45 minutach pokroić wyrośnięte ciasto na 2 równe kawałki i zagnieść każdą porcję na okrągło. Przykryć ponownie i odstawić na 15 minut. Ciasto jest teraz gotowe do użycia.