Pizza z salami i pieczarkami
Salami i pizza z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 245 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka sosu do pizzy, oliwy z oliwek, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza z salami i pieczarkami, Pesto + Salami Pizza, oraz Salami Honey Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto do pizzy ułożyć na dużym arkuszu pergaminu. Przykryć wilgotnym ręcznikiem; odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut.
Podczas gdy ciasto rośnie, podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodać grzyby; gotować 6 minut lub do miękkości, często mieszając.
Rozwałkuj ciasto na 12-calowe kółko na pergaminie. Zagniataj krawędzie ciasta palcami, aby utworzyć krawędź. Wsuń ciasto i pergamin na dużą blachę do pieczenia.
Umieścić na Dolnym stojaku w piekarniku.
Piec w 500 przez 5 minut.
Łyżka sosu do pizzy na skorupie, rozprzestrzeniając się do krawędzi. Wierzch z salami, serem i pieczarkami.
Piec dodatkowe 10 minut lub aż skorupa jest złoty i topi się ser.
Wyjąć z piekarnika; odstawić 5 minut.
Uwaga: jeśli używasz schłodzonego ciasta do pizzy, pozostaw ciasto do wyrośnięcia zgodnie z Instrukcją w kroku 1 przez 1 godzinę. Postępuj zgodnie z zaleceniami w przepisie.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.